EvroligaKK PartizanKošarkaVESTI DANA

Mijatović: I dalje potiskujem u sebi Kecmanovu trojku

Polako se vraćamo evroligaški temama, Efes u okviru 27. kola prekosutra gostuje Partizanu koji nije u najboljem momentumu, mada to ne zavarava trenera turskog kluba.

– Ne vidim ja to tako. U ovom ritmu gde se igra svaka dva dana, ne znam nikoga ko je u stanju da posmatra kako neko drugi radi ili igra. Dođeš kući sa treninga ili utakmice, poljubiš ženu i dete – nastavljaš dalje. Sezona je maratonska. Apsolutni sam pristalica da se ne priča o serijama. Kao, dobili smo pet zaredom, ludilo, a onda se izgube dve i – šta se dogodilo? Dakle, ne vidim nikakve naznake krize u Partizanu. Štaviše! To je vrhunska ekipa, sa onakvom publikom, vođena od strane trenera o kojem ne treba trošiti reči. Svi ti aspekti od nas zahtevaju da budemo na istom nivou.

Kroz osmeh se Tomislav Mijatović u razgovoru za Meridian sport prisetio svog susreta sa Partizanom iz igračkih dana, bio je deo ekipe koja je izgubila ono čuveno finale regionalne lige trojkom Dušana Kecmana.

– To je jedna od najtraumatičnijih situacija u mom životu, bez daljnjeg! Svaki put kada sretnem Duleta, super smo, ali… Sada je ta situacija nezamisliva zbog tehnološkog napretka košarke, utakmice se prekidaju svaki čas i to bi se gledalo. Ali, tada nije bilo. U tom trenutku ništa nisam pomislio. Samo znam da mnogo dlaka sa moje sede kose potiče iz tog vremena. Jednom u životu. Deblji kraj. I dalje potiskujem to sebi.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet