FudbalŠpanija

Mijatović: Modrić bi se takmičio s Belingemom

Naredni klub Džada Belingema je jedna od glavnih tema evropskog fudbala, nekoliko timova će se boriti za taj transfer, španski mediji tvrde da je Real Madrid favorit.

On je igrač u trendu koji se svima dopada i to nije tajna. Znam da je Real Madrid dobro pozicioniran u njegovom slučaju i da ima dobre odnose sa Borusijom. Ali nikad se ne zna… Ima još vremena.

Zanimljivo je kako Mijatović vidi reakciju aktuelnih veznjaka Blankosa, onih najiskusnijih, na eventualni dolazak talentovanog Engleza.

Igrači poput Modrića i Krosa mu mogu mnogo pomoći. Iako Modrić neće želeti da mu pomaže već da se takmiči sa njim. Imao 38 ili 30 godina, Luka je tip osobe koja neće tek tako potpisati ugovor sa Realom i ostati da sedi na klupi. Ako ostane, biće problem za onoga ko stigne. Real sigurno zna šta mu je potrebno za naredne godine.

Nekadašnji napadač i sportski direktor Kraljevskog kluba dotakao se i Asensiovog statusa u svetlu lepog gola koji je dao Valensiji preksinoć.

Svi smo već znali da Asensio ima veliki kvalitet. Ovo je bio tipičan gol za njega. Videćemo kakva će biti konačna odluka sportskog sektora oko njega… Ali trenutno koristi šansu koja mu se pruža i Realovi navijači ga vole. Teško da može postati neprikosnoveni starter ali je jasno da može biti veoma koristan.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet