ABAKošarka

Mijatović: Nemamo mnogo vremena za tugovanje

Uspeo je Borac da se kao gost suprotstavi Mornaru u utakmici na veliki broj poena ali nije uspeo u tome da parira do kraja, te je zabeležen poraz u Topolici.

– Čestitke Mornaru na zasluženoj pobedi. Mi smo znali da dolazimo ekipi koja je u istoj situaciji kao mi. Nemaju pravo na grešku jer im praktično gori pod nogama i da moraju ovu utakmicu da dobiju. Kada igrate protiv takvog tima koji je izuzetno motivisan, a uz to je napadački tim sa mnogo poena u rukama… Prihvatili smo takvu utakmicu iako je trebalo da ode u drugom smeru. Previše toga smo u defanzivi dali Mornaru. Imali smo kontrolu utakmice. Samo pet izgubljenih lopti u prvom poluvremenu, uz deset u drugom. Kontrolisali smo i skok i na 94:91 smo odigrali dva, tri loša napada. Oni su napravili 10:0 seriju i prelomili utakmicu.

Nema Mijatović previše vremena da žali zbog ovog poraza, borba za opstanak se nastavlja, idu dve podjednako, ako ne i bitnije utakmice.

– Nemamo mnogo vremena za tugovanje, okrećemo se utakmicama sa Megom i MZT-om koje imamo kod kuće. Čeka nas grčevita borba. Momci su se borili, imali smo svoje šanse, ali previše toga smo dopustili. Prihvatili smo napadačku utakmicu, a na takav način je jako teško pobediti u Baru.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet