FudbalŠpanija

Mijatović: Perez neće imati problem da proda nekog ,,nedodirljivog“

Mnogi se pitaju da li će dolazak Kilijana Mbapea poremetiti svlačionicu Reala, nekadašnji napadač i sportski direktor za španske medije kaže da ne bi bio iznenađen da neko bude prodat u kasnijoj fazi letnjeg prelaznog roka.

– Sigurno će svi krenuti u pripremni period i onda će leto biti dugo. Štaviše, gledajući Florentinovu istoriju kao predsednika, on nikada nije imao problem sa prodajom igrača koji su u neku ruku bili i “nedodirljivi”, poput Figa, Jera, Raula, Kasiljasa, Ramosa… Ovo je Real Madrid. Imati šest vrhunskih igrača je velika glavobolja za trenera. To može malo da pokvari atmosferu u svlačionici. Svi misle da moraju da igraju, pa je veoma komplikovano.

Jedan od onih za koje se pojedini engleski klubovi nadaju da bi mogao da poželi odlazak je Rodrigo, neko čijim je igrama Predrag Mijatović posebno oduševljen.

– Volim tog klinca, on je veoma kompletan igrač. Oseća se mnogo bolje na levoj strani, ali radi zanimljive stvari i na drugim pozicijama. On je igrač sa mnogo kvaliteta i njegovi golovi deluju lako, ali su genijalni.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet