FudbalSrbijaVESTI DANA

Mijatović: Sa Duljajevim stavom rezultati moraju da dođu

Nekadašnji napadač Partizana i iz inostranstva stiže da isprati bivši klub. Za MaxBet Sport je prokomentarisao aktuelno stanje, nada se da je vreme da se titula šampiona Srbije vrati u Humsku posle sedam godina.

– Mene raduje da je Partizan prvi na tabeli i mislim da ove sezone ima tim koji može da uradi ono što svi partizanovci žele a zo je titula. Sezona je duga i derbiji će da odlučuju. Nadam se da će do derbija koji je u decembru da zadrži tu prednost. Očekujem da Partizan ove sezone bude takmičarski mnogo bolji nego prošle godine.

Predrag Mijatović i Igor Duljaj su bili saigrači u reprezentaciji, imao je prilike da se uveri u to kakav je profesionalac aktuelni trener crno-belih koji je posle lošeg završetka prošle i turbulentnog početka ove sezone uspeo da stabilizuje ekipu.

– Duljaj je mlad i ambiciozan trener i imao sam priliku da treniram sa nim u reprezentaciji Jugoslavije. Bio je sjajan fudbaler, nisam iznenađen da je svu energiju i znanje usmerio ka dobrom radu u Partizanu. Kada neko ima takav stav prema svojoj profesiji, onda rezultati pre ili kasnije dođu. Vidim da je ova sezona mnogo mirnija i kvalitetnija nego prethodna. Vidim da može da do samog kraja ostane u trci za osvajanje titule. To bi bio veliki uspeh za Partizan.

Autor: K.S.

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet