Ostali sportoviVESTI DANA

Milanović: Posle dve godine pauze u radu veoma sam motivisan da pokažem sebe u najboljem svetlu

Kao što je i najavljeno, sada je i zvanično, legenda domaćeg vaterpola biće treći trener Novog Beograda u ovoj sezoni.

– Moram da podelim veliko uzbuđenje posle prvog treninga koji sam odradio sa ekipom. Hvala upravi Novog Beograda, Aleksandru Šapiću, Slavku Gaku, Đorđu Pejčiću, koje znam ceo život što su mi omogućili da dobijem ovakvu priliku.

Posle Vladimira Vujasinovića i privremenog rešenja u vidu Dejana Jovovića trebalo bi da je srpski vicešampion dobio trajno rešenje.

– Možda je malo nepriridno doći u klub tri meseca pre kraja sezone, ali nikad nisam bio od onih koji se obaziru na neke periferne stvari. Posle dve godine pauze u radu veoma sam motivisan da pokažem sebe u najboljem svetlu. Mislim da je Novi Beograd za ovih šest godina stasao u izvanredan klub, koji poseduje najbolje moguće uslove i to na svetskom nivou. Tim je izvanredan, većinu igrača znam lično i sa dosta njih sam već imao priliku da radim. Ono što mogu unapred da kažem je da sa ovakvim kvalitetom tima i igrača nemamo o čemu drugo da razmišljamo nego samo da se pripremamo iz utakmice u utakmicu i pravimo plan kako da pobedimo svaki meč.

Milanović zna šta je potrebno ekipi.

– Igru treba samo ustaliti. Mislim da je ekipa u pojedinim mečevima pokzala izuzetnu silu i kvalitet. Čini mi se da su se dešavali određeni padovi koji ne bi smeli da se događaju ekipi takvog kvaliteta. Radićemo na tome i uigravanju odbrane. Sigurno ne moram da učim Duška Pijetlovića kako da igra centra ili Dušana Mandića kako da šutira. Pokušaću da sa dobrom atmosferom i malim uniformisanjem odbrane i napada dobijemo neku fizionomiju i igru po kojoj Novi Beograd treba da bude prepoznatjiv. Mislim da klub sa ovakvim kvalitetom, uslovima i ljudima u upravi mora da ima fizionomiju i to je ono što mogu da obećam.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet