FudbalLiga Evrope

Milinković-Savić: Liga Evrope je prelepa za nas, puni smo energije i jedva čekamo da igramo

Srpski vezista u dobroj je formi na početku sezone, doprineo je pobedama u uvodnim utakmicama Serije A, sada Lacio protiv Fejnorda kreće sa borbom i na evropskom frontu.

Dobro se sećam prvog gola za Lacio, pre osam godina, takođe postignutog u ovom takmičenju. Liga Evrope je prelepa za nas, puni smo energije i jedva čekamo da igramo. Kao i ranije, ponovo se pričalo dosta o prelaznom roku, ali ja sam ostao ovde. Dobro sam se odmorio pripremio i dobro počeo sezonu. To je sve, treba da popravimo mentalitet i da budemo ponovo ono što zapravo jesmo. Imamo mnogo mladih koji će predstavljati značajnu pomoć, treneru je druga godina, mnogo nas je ostalo od prošle godine i znamo šta trener traži.

Sutrašnji meč biće mu 300. u dresu Nebesko plavih.

U sećanju mi je prva utakmica odigrana ovde i srećan sam što sam dostigao značajan broj mečeva.

Ako se prisetimo koliko su evropski mediji selili Sergeja u druge klubove u skoro svakom prelaznom roku prethodnih godina, ova brojka jeste čudna, uslovno rečeno.

Ne znam šta da kažem, to su stvari koje zavise od mog agenta i kluba, ali ovde sam sa osmehom. Nisam razmišljao o tome šta ću raditi sledeće godine. Kao fudbaleru, teško je gledati tako daleko. Nažalost, igrao sam Ligu šampiona samo godinu dana, šteta, očekivao sam da ću moći da je igram više. Želimo da to nadoknadimo sa celim timom.

Veruje Milinković-Savić da će u punoj formi dočekati Svetsko prvenstvo u Kataru.

U novembru ću otići spreman u Katar, u nadi da ću odigrati više od 3 utakmice sa reprezentacijom. Trudim se da se dobro pripremim i stignem u što boljem stanju.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet