FudbalItalija

Milinković-Savić: Pošto sam malo lenj, mrzeo sam da trčim i tako sam izabrao da postanem golman sa 12 godina

Srpski golman govorio je za klupsku televiziju o mnogim temama, između ostalog i o atmosferi unutar svlačionice Torina koja je zaslužna za trenutno jako dobru poziciju na tabeli.

Posle mečeva se često šalimo međusobno, gledamo klipove. Ako ne odigramo dobro budem ljut dva, tri dana, ali fokus je odmah na sledećoj utakmici. Na terenu moraš da budeš fokusiran stalno, ali je takođe dobro što možemo da se zabavljamo sa trenerom Jurićem. Treniramo mnogo i jako, tu smo jedni za druge, što nam mnogo pomaže na i van terena.

Otkrio je i kako se odlučio za fudbal te sadašnju poziciju.

Bio sam jako blizak sa košarkom. Dobar sam bio u svim sportovima, imao mnogo opcija, ali na kraju sam izabrao fudbal. Pošto sam malo lenj, mrzeo sam da trčim i tako sam izabrao da postanem golman sa 12 godina. Počeo sam kao napadač, bio baš snažan. Da sam nastavio da igram u napadu, postao bih novi Ibrahimović. On mi je idol. U fudbalu je postalo sasvim normalno da golman igra dobro nogama, to je nešto što će se još više tražiti u budućnosti. Svaki golman bi želeo da igra više napred, da ne bude samo zalepljen za gol liniju.

Vanja je i veliki ljubitelj životinja.

Pošto mnogo volim životinje, pse i mačke najviše, voleo bih da jednog dana napravim pravi mali zoološki vrt u dvorištu svoje kuće. Da imam razne životinje, papagaje, iguane, žirafe, zebre… Volim sve vrste životinja i volim da idem u zoo vrt. Omiljeni pas? Doberman. Kod kuće imam dogu, jer je mirnija po temperamentu. Doberman je zahtevan, moraš da ga izvodiš napolje na trčanje. Kada dođem kući umoran sam i želim samo da spavam, zato imam mirnog psa, da možemo da spavamo zajedno.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet