EngleskaFudbal

Milivojević: Malo je zbunjujuća sezona, ali uvek sam iskren prema sebi

Kapiten Kristal Palasa ove sezone ne provodi vremena na terenu kao ranije.

Malo je zbunjujuća sezona, ali uvek sam iskren prema sebi. Mislim da radim odlično na treninzima i dajem sve od sebe. Zadovoljan sam kako sam odigrao u kupu. Kao kapiten moram da vodim primerom, posebno u teškim trenucima, jer tu je mnogo mladih momaka koji mogu da se nađu u sličnoj situaciji u budućnosti. Uvek sam spreman da se borim i nikad ne odustajem. Do kraja karijere ću se boriti i davati maksimum, a na treneru je da odluči da li je to dovoljno dobro za njega. Radim ono što mislim da je najvažnije – dajem sve od sebe.

Prisetio se i svog dolaska u Crvenu zvezdu.

Kada je stigla ponuda da pređem u Crvenu zvezdu, možete da zamislite moju sreću, mog oca. Sećam se kada sam potpisao da mi je rekao: ‘Želim ti da čitavu karijeru provedeš u Zvezdi. Za mene je to bio kraj svega, to je bilo to – ostvario sam san. Nisam morao ništa više da uradim.

Milivojević polako počinje da razmišlja šta će nakon završetka profesionalne karijere.

Još par godina igranja je ispred mene i trudiću se da idem do krajnjih granica. Porodica mi ipak uvek nedostaje. Supruga i deca su ovde sa mnom, ali majka, brat i njegova porodica u Srbiji. Mi smo veoma religiozna nacija i često kažemo: ‘Ako hoćeš da nasmeješ Boga ispričaj mu svoje planove’. Teško je planirati… Ne znam do koje godine ću moći da igram – dok god mi telo bude dozvoljavalo. Glava vodi, ali telo je iza. Videćemo da li će ispratiti moj mentalitet i um. Kada bude prestalo da radi ono što želim, moraću da prestanem.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet