KošarkaSrbija

Milojević: Ako ne planiraš da vodiš Tea, onda ga ne zoveš

Nekadašnji reprezentativac naše zemlje gostujući u podkastu ,,Sa Lukom i Kuzmom“ dotakao se odluke Svetislava Pešića da precrta Miloša Teodosića.

Ne znam razlog zašto je Teo otpao i šta se desilo. Trebalo bi da poštujemo ono što je uradio i da se prema njemu odnosimo sa poštovanjem. Ako ne planiraš da vodiš Tea, onda ga ne zoveš. Dakle, ne zoveš ga na pripreme, pa ga skratiš. Ne znam šta se desilo, jedino ako je Teo ne znam šta napravio, mada mi ne deluje kao takav tip.

Istakao je Milojević da ovakvi potezi aktuelnom treneru nisu strani.

Karija znam, bio sam 2001. u reprezentaciji kod njega, bio bih verovatno i 2002. nego sam se povredio. To je radio i tada, 2001. je podmladio reprezentaciju. Još su igrači bili aktivni i u dobroj formi. Lukovski, Berić i Lončar, mnogo igrača, nije nikoga zvao. Ta reprezentacija je bila dominantna. Čak 2002. je napravio jedan potez neuobičajen, sličan ovom. Tada je 2001. Šćepa bio naš najbolji igrač finala, a vraćen je sa priprema za Svetsko prvenstvo. To što je uradio tada, uradio je i sa Teom. Bez umanjavanja doprinosa Šćepe, Teo je isto dao mnogo reprezentaciji. Kao što tada Šćepa na taj način nije trebalo da bude sklonjen, nije trebalo ni Teo po mom mišljenju. Kažem, ako ne računaš, hoćeš da podmladiš reprezentaciju, bilo koji razlog – onda ga ne zoveš.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet