FK Crvena zvezdaFK PartizanFudbalSrbijaVESTI DANA

Milojević: Bušna priča da je neko miljenik, što onda nismo pobedili?

Crvena zvezda je bila bolji rival od Partizana, stvoreno je mnogo šansi, ali to nije materijalizovano u dovoljnoj meri da se zabeleži trijumf.

Od početka se pravi negativna atmosfera prema nama. Ne znam da li ćete pisati kako smo mi danas igrali ili nismo, ali ponavlja se ista priča. Mora da se napravi drugi scenario, druga priča da se napravi… Stalno se ponavlja da je neko kao favorizovan, a neko je kao potlačen… Kako god mi da odigramo, stvara se slika da nam je neko nešto poklonio. Moraju da naprave drugi priču… Partizan je trenutno prvi, a mi ćemo da se borimo.

Pritisak koji sa sobom nosi uloga trenera crveno-belih očigledno je ostavio traga na povratnika, rešio je da progovori o svemu što mu je na srcu.

Samo se gledaju negativne stvari. Ovaj naš srpski fudbal nije tako loš. Da je bolji, ne znam šta bi se o tome pisalo. Ja se bavim ovim poslom i ja treba da štitim svoju profesiju i igru. Ovo je naš fudbal i nemamo bolji. Imamo predstavnike u Evropi, svi me pitaju kako je to moguće. Nisu pala mesta u Ligi šampion sa neba. To je neko uradio. A, ta priča – neko je potlačen, a drugi klub je miljenik ovog ili onog, to je mnogo bušna priča.

Rešio je Vladan Milojević da bez zadrške apeluje da se prestane sa stvaranjem atmosfere u javnosti koju je ocenio kao negativnu.

Nestvarno je osporavanje, neću to da dozvolim kao trener. Treba da se prestane da se priča o tome. Kada neko osvoji – sve je pošteno, kada drugi to uradi – ništa nije pošteno. To je hibridni rat… Ako je to sve tako, što mi nismo danas pobedili?

Izgleda da su peckanja i otrovne strelice iz crno-belog dela Srbije o njemu kao defanzivnom treneru pogodile u živac.

Pa zar ja nisam Miloje bunker? Znam ja da čitam između redova. Evo, pokazao sam da znam i da napadnem… Igrali smo dobro, promašivali, dali gol, primili školski gol… Drago mi je što smo se podigli, nismo odustajali, ostavljali smo prostor Partizanu koji se oslanjao na kontranapade.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet