FudbalSrbijaVESTI DANA

Milojević: Čestitam mojim momcima, ovo je način na koji se osvajaju titule

Koloplet emocija priredili su fudbaleri Crvene zvezde svojim navijačima na gostovanju u Nišu, Radnički je sa igračem manje smanjio, sa dvojicom manje na terenu poklekao u zadnji čas.

Pre svega, čestitam kolegi Lalatoviću i njegovoj ekipi na dobro pripremljenom i odigranom meču. Jako sadržajan meč, dobar intenzitet. Mi smo imali par dobrih situacija u prvom poluvremenu. Teško je igrati protiv čvrste i dobre ekipe Radničkog, koji je podsetio na svoje najbolje dane kada igra kod kuće. I po kvalitetu i po tome kako su pripremljeni, zaslužuju bolji plasman i siguram sam da će to i postići. Postigli smo lep gol, imali kontrolu i onda nedopustiva nonšalantnost da dozvolimo da lopta završi iza Borjanovoih leđa. Jeste bilo napeto i neizvesno do kraja, ali to su derbi utakmice. Čestitam mojim momcima što su verovali do poslednjeg trenutka i ovo je način na koji se osvajaju titule. Da se do poslednjeg minuta igra sa tom energijom i entuzijazmom, da se pokaže karakter. Ne može uvek da bude 3:0, ili 2:0 već u 15. minutu. Ovo je iskustvo više i škola za nas.

Milojević nije iznenađen time što je njegov tim morao mnogo da se potroši na Čairu.

Tako nešto sam i očekivao, jer znam kako igraju timovi koje vodi kolega Lalatović. Ovde nikad ne može da bude lako. Nikoga nisam štedeo. Imamo četiri dana do Trabzona, ko bude spreman – igraće.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet