FK Crvena zvezdaFudbalSrbijaVESTI DANA

Milojević: Imamo malih problema

Utakmica pretposlednjeg kola Mozzart Bet Super lige između Napretka i Crvene zvezde nema naročiti rezultatski značaj. I pored toga trener novog-starog šampiona insistira na važnosti gostovanja u Kruševcu, između ostalog i kao uvertire za finale Kupa.

Uvek je lepo igrati u Kruševcu, to je fudbalski grad i publika tamo voli dobru igru. Očekujem veliki broj navijača na stadionu, a što se rezultata tiče, oni će sigurno biti rasterećeni. Imaju mladih igrača uz par iskusnih koji prave razliku, tako da sam siguran da će biti zanimljiva utakmica. Što se tiče njihovog poraza od Vojvodine, ne gledamo to tako, svaka utakmica je za sebe.

Kako je vrlo brzo pomenuto finale i broba za drugi trofej, Vladan Milojević mora da vodi računa o kadrovskoj situaciji. Nema potrebe rizikovati u ovakvoj situaciji sa igračima koji imaju određene probleme, šansu će dobiti neki drugi.

Imamo malih problema, tako da ćemo videti danas posle treninga ko će putovati u Kruševac. Videćete sutra ko će od bonusa biti na terenu.

Dve runde ranije Partizan je osetio koliko nezgodan može da bude rasterećeni Napredak. Pogotovo Andrija Majdevac koji je pravio strašne probleme i dva puta tresao mrežu, time upozorio i drugog večitog rivala.

Majdevac je igrač koji zavređuje pažnju, ali mi smo fokusirani na čitav tim Napretka, a ne na pojedinca. Uvek tako razmišljamo.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet