FudbalSrbijaVESTI DANA

Milojević: Mi smo Crvena zvezda, mislim da i oni moraju malo da se prilagode nama

Remijem u večitom derbiju prekinut je pobednički niz Crvene zvezde u MozzartBet Super ligi, sada kada u goste dolazi TSC želja je povratak na pobednički kolosek.

Više preti opasnost od ekipe TSC kao kolektiva, nego od nekog pojedinačnog igrača. Imaju dosta dobro izbalansiran tim, Saša Jovanović je brz igrač, takođe imaju i dva špica koji su istog profila koji dosta dobro mogu da zadrže loptu kada dođu u tranziciju. Ekipa dugo radi sa istim trenerom, znaju principe, hoće da igraju fudbal, vole da izađu u presing dosta moderno. Stabilna su ekipa sa dobrim relacijama unutar tima.

Mladi stručnjak ima samo reči poštovanja za kolegu sa suprotne strane.

Sa Lazetićem sam bio cimer dok sam bio u Omladinskoj školi Crvene zvezde. Znam ga, kao i njegov trenerski put. Radi se o dobrom treneru, koji je veoma studiozan i principijalan u stvarima koje radi, ima svoju filozofiju, veruje u to. Uvek kažem da traje u srpskom fudbalu i ima jedan doabr razvojni put. Poštujem i njega i njegovu ekipu u pripremi utakmice kao i svaku drugu u ligi. Pripremamo se najbolje što možemo, igramo kod kuće. Mi smo Crvena zvezda, mislim da i oni moraju malo da se prilagode nama.

Za sutra stručni štab neće moći da računa pre svega na Mirka Ivanića.

Imamo veliku grupu igrača, tako da mislim da je to jedan luksuz ali i problem koji je na meni da rešim. Mirko Ivanić je jedan od naših najboljih igrača i najefikasnijih u poslednjih par sezona. Imamo dosta kvaliteta u ekipi i veliki roster, tako da to je deo fudbala da imate povređene igrače i da umesto jednog uđe drugi u igru i preuzme deo odgovornosti koji je imao Ivanić, pokaže da vredi i da zaslužuje Zvezdin dres.

Veruje Milojević da mu je ekipa na pravom putu ka dobroj formi.

Cilj nam je da igramo konstantno svih 90 minuta, jer mislim da je to jedini pravi put. Naravno u Crvenoj zvezdi je najbitniji rezultat, svaka pobeda nam je bitna, to nam je prevashodni cilj. Ne očekujem da imamo sa 30 skok na 90 stabilnih minuta, ali mislim da je sa 30 realno očekivati skok na 55-60, pa zatim 70 i onda za desetak ili petnaest dana u najboljem slučaju konstantnost tokom celog meča.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet