FK Crvena zvezdaFudbalSrbijaTransferi

Milojević: Sigurno ćemo probati da rasteretimo roster

Povratniku na klupu Crvene zvezde je jasno šta se od njega očekuje, za početak nastavak dominacije u domaćim okvirima.

– Prvi deo šampionata zapravo jeste samo jedna prolazna stanica. Ima još toliko utakmica da se odigra…. Ovo prvenstvo nije trka na 100 metara, da bi se odmah videlo gde ćete završiti. Tu je pripremni period, imamo vremena da probamo da podignemo sve, pa i dodatno stvari koje su bile dobre. Rekli ste nema Evrope, što znači da se sve svodi na dva koloseka, Superligu i Kup. Ciljevi Crvene zvezde su uvek veliki, osvajanje šampionske titule, odnosno i duple krune. Dakle, motiva ima na pretek.

Pred zimski prelazni rok se najavljuje da će crveno-beli redukovati igrački kadar, Vladan Milojević je za Sportal potvrdio da očekuje nešto slično.

– Složiću se s vama, a to su ljudi iz kluba takođe rekli, da je širok roster. On je očekivan, jer je bilo takmičenje na tri fronta, sa akcentom na Ligi šampiona. Međutim, videćemo šta će se sada dešavati, prelazni rok živa stvar i verujem da će sigurno biti i odlazaka i dolazaka. Uvek je nezahvalno diskutovati o prelaznom roku. Da li o letnjem, gde timovi imaju ostvarene ili neostvarene ciljeve, pa onda pokušavaju da prave neke promene u manjem ili većem obimu. Kod zimskog je uvek neka dopunska selekcija, gde nemate veliki zbor kvalitetnih igrača. Sigurno ćemo probati da rasteretimo roster. Ali, opet vam kažem, o tome je nezahvalno pričati. Transfer pijaca je nezgodna, vi ne znate koja će ponuda da dođe i u kom momentu, niti koja će biti prihvaćena. Mislim i na izlazne i na ulazne transfere. Sa druge strane, tu je i strategija finansijskog dela, sve se to treba negde poklopiti.

Autor: K.S.

28 Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet