FK Crvena zvezdaFudbalSrbijaVESTI DANA

Milojević: Taj neki rat koji se vodi da je neko ugrožen, degutantno je

Aktuelni trener Crvene zvezde prvi put je gostovao TSC-u, neposredno nakon utakmice pohvalio je stadion, a naa konferenciji za medije tim i kolegu sa suprotne klupe.

Jedna jako dobra ekipa, pratio sam ih poslednih godina i njihov rad, kao i njihove utakmice u Ligi Evrope, apsolutno imaju plan i znaju šta hoće, pripremljeni su za svaku utakmicu. Tražili smo modalitete kako će TSC da izađe, sa jasno prepoznatljivom igrom. Dosta mladih grača koji su mnogo napredovali, većinu poznajem. Lazetić da nastavi ovim putem. Znali smo da će meč biti težak, TSC je jako opasan. Promenili su malo stil igre, obično izađu agresivno od prvog minuta, mislim da smo uspeli da ih osujetimo u našem planu igre. Vraćamo se kući sa tri boda. Čestitam našim vernim navijačima koji su popunili stadion. Želim Lazetiću sve najbolje u daljem radu i da ostvare svoje ciljeve.

Žarko Lazetić je po završetku utakmice između ostalog rekao da ,,sila Boga ne moli, ali Bog silu ne voli“, što je Vladan Milojević odbio da nešto posebno komentariše.

Taj neki rat koji se vodi da je neko ugrožen, neko nije, malo sam umoran, nisam hteo ni ovde da pričam o tome. Malo je degutantno, hajde da pričamo o fudbalu. Mi imamo Krasoa koji je prvak Afrike, TSC ima odlične igrače, Stojić, Jovanović

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet