FudbalSrbijaVESTI DANA

Milojević: Treba osvežiti ekipu, ali i zadržati kontinuitet

Osokoljeni novom pobedom u Ligi Evrope fudbaleri Crvene zvezde putuju u Lazarevac gde će sutra od 17 časova odmeriti snage sa Kolubarom.

Niko nema problem sa povredom, biće minimalnih rotacija, koliko budemo u mogućnosti, jer nam je jako bitna utakmica protiv Kolubare. O Monaku ćemo kada dođe vreme, odnosno od ponedeljka.

Činjenica da ovaj meč dolazi posle velikog trijumfa može da bude mač sa dve oštrice.

Gledamo na pobedu uvek u vidu tri boda. Želeli bismo da bude puno golova jer je to draž fudbala. Ne želimo da licitiramo jer onda bi se smatralo da ne poštujemo protivnika. Respektujemo Kolubaru, probaćemo da budemo efikasni i tome težimo na svakoj utakmici. Nema problema sa menjanjem mentaliteta. Uvek je rizik da ne dođe do pada motivacije nakon velikog emotivnog pražnjenja i zadovoljstva. Dobar rezultat brzo podiže ekipu, imali smo vremena da treniramo i odmorimo. Smatram da će svi koji budu igrali izaći maksimalno motivisano, jer znaju obaveze i odgovornost.

Razmišlja se ipak i o potrošnji, te eventualnim rotacijama.

Imamo još vremena do utakmice, videćemo u kakvom se fizičkom stanju nalazi pred put. Posedujemo grupu igrača koji su izneli veliki broj utakmica od kada sam preuzeo tim. Treba osvežiti ekipu, ali i zadržati kontinuitet. Probaćemo da uradimo sve što je neophodno kako bi bio na raspolaganju na poslednjih pet mečeva do kraja polusezone.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet