FudbalSrbijaVESTI DANA

Milojević: Za mene je poziv Zvezde čast

Nekadašnji saradnik nasledio je Dejana Stankovića na klupi Crvene zvezde i dobio priliku za dokazivanje i najveći izazov u dosadašnjoj karijeri.

Moram prvo da se zahvalim Dejanu, koji je za mene učinio tri velike stvari. Promovisao me je srpskoj javnosti, ljudski je prihvatio da hoću da budem glavni trener i vratim se u Švedsku. Na kraju je aminovao moj dolazak, rekao je da što se njega tiče nema nikakvih problema. Za mene je poziv Zvezde čast, neko će reći da je trenutak loš. Možda i jeste, ali imamo sedam bodova prednosti, pred nama je meč protiv Javora i večiti derbi. Neće biti lako, kao ni u Ligi Evrope gde grupa liči na Ligu šampiona, ali mi smo hteli da igramo u Ligi šampiona. Zato nemamo pravo da ustuknemo. Ništa u životu nisam napravio lako, tako da se ne plašim.

U ovom trenutku Milojević je fokusiran na ono najhitnije, meč sa Javorom, sve ostalo je sekundarno, uključujući i eventualna pojačanja.

To ćete morati malo da sačekate. Sada igramo protiv Javora, sportski sektor i skauting služba rade na tome. Igračkim kadrom sam prezadovoljan. Svi će dobiti šansu. Rekao sam im u prvom obraćanju da moraju da žele da igraju više nego što ja to želim. Reagovaćemo ako bude bilo potrebe. Ali nikada nisam za panične kupovine. Računam i na Ohija, videćemo da li će klub dobiti neku ponudu.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet