EvrokupKošarka

Milošević: I ako ne budem tu, biću srcem uz ovaj tim

Večerašnji duel Partizana i Metropolitana u društvu predsednika kluba pratio je nekadašnji fudbaler i trener crno-belih koji je u poluvremenu za klupsku televiziju izneo utiske o sastavu koji vodi Željko Obradović.

– Gledam skoro sve utakmice ali nisam dolazio u Pionir u zadnje vreme. Mnogo volim košarku, to je poznata stvar od ranije. Verujem da će kako vreme odmiče Partizan da igra sve bolje i bolje, za to je sigurno garancija Željko Obradović, tu nema nikakve sumnje.

Posebno je istakao oduševljenje brojem mladih igrača u sastavu.

Partizan ima tri, četiri ozbiljna stranca koja prave razliku i ono što mi se posebno dopada je da ima dva, tri mlada momka koji su fenomenalni, imaju ozbiljan potencijal. Biće tu i grešaka, sigurno da će neka cena morati da se plati ali je jako bitno da ima mladih momaka koji igraju evropsko takmičenje i već se vidi da nemaju nikakav problem protiv ozbiljnih igrača.

Poručio je Milošević da je uz ovu ekipu i kada nije prisutan, kao odgovor na iskazanu želju Vladana Tegeltije da bi voleo da ga stalno viđa u Pioniru ali mu istovremeno želi i novi profesionalni angažman.

– I ako ne budem tu, biću srcem uz ovaj tim.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet