FudbalLiga Evrope

Milunović: Došli smo da igramo fudbal i da probamo da osvojimo ceo plen

Iskusni štoper Crvene zvezde do pre izvesnog vremena nastupao je u Turskoj te je jasno da odlično poznaje Trabzonspor, narednog protivnika.

Poznajem Trabzon, pre svega imaju izuzetne navijače koji prave sjajnu atmosferu. Što se napadača tiče, gledajući prošlu sezonu kada sam igrao protiv njih, izmenilo se dosta toga. Otišli su Kornelijus i Nvakaeme, ostali Omar i Bakasetas, tu je i Višća, ali je povređen. Složio bih se sa šefom Milojevićem, da je reč o ekipi koja ima mnogo invidualnog kvaliteta i svaku grešku mogu da kazne, ali opet znamo i dobre i loše strane Trabzona. Spremali smo dobro utakmicu i nadamo se pozitivnom rezultatu.

Užarena atmosfera čeka crveno-bele na obali Crnog mora.

Cela prošla sezona se zasnivala na tandemu Nvakaeme-Kornelijus. Gomez je izuzetan napadač, ali znajući prošlu godinu i to kako je pomenuti tandem igrao, mislim da je Trabzon tom rokadom izgubio. U Srbiji se prati šampionat Turske i svi se sećamo kakvo je slavlje bilo prilikom osvajanja titule. Turski narod mnogo voli fudbal i stadioni su uvek puni. Siguran sam da će tako biti i sada. Ipak, mi smo profesionalci i za nas je to motiv više. Posle situacije s koronom konačno možemo da uživamo u fudbalu pred publikom, to je draž.

Pun samopouzdanja je Milunović, želi sva tri boda.

Bio bih presrećan da posle utakmice u Beogradu sa Monakom, ostvarimo pobedu ovde. Došli smo da igramo fudbal i da probamo da osvojimo ceo plen, tako da ne bih bio zadovoljan remijem. Voleo bih da pomeramo granice i pobedimo sutra.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet