FudbalSrbija

Milunović: Eraković je bolji od Markinjosa

Iskusni defanzivac izuzetno je zadovoljan izdanjem Crvene zvezde i pobedom nad Lehijom, u razgovoru za klupsku televiziju je istakao da za ovu ekipu nema prijateljskih utakmica.

– Nema prijateljskih utakmica u Zvezdi, jer smo navikli navijače na pobede. Bitno je da se igra dobro i pobedi, tako da sam zadovoljan. Bitno je i kroz utakmice da se gradi pobednički mentalitet. Teško pada kad se izgubi i na prijateljskoj utakmici, sa psihološke strane, onda treba da se vraćaš i iz toga. Tako da, svaka utakmica je bitna – i psihički i fizički. Gledajući sa strane, bile su izmešane ekipe, čak 24 fudbalera je zaigralo, tako da je to dobro izgledalo.

Odbrana crveno-belih zaradila je pohvale.

– Više volim kad o meni drugi pričaju. Jedino što mogu da obećam je da ću uvek davati maksimum na terenu i van, da ću bodriti saigrače, biti im potpora i sigurnost, zajedno sa ostalima iz odbrane, i naravno golmanima. Trudimo se uvek da naša mreža sačuvana, kao i da damo potporu ofanzivcima za što više pogodaka.

Iskoristio je Milunović priliku da pohvali mlađeg saigrača.

– Pričam o Erakoviću dve godine. Sad je već bolji od Markinjosa. Drago mi je da je pokazao i dokazao ko je, želim mu svu sreću i da ga zdravlje služi.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet