FudbalSrbija

Milunović: Imponuje mi što ću igrati sa takvim igračima kao što su Dragović i Eraković

Posle godinu dana u Turskoj, u redovima Alanje, iskusni štoper vratio se u Crvenu zvezdu i pojačao štopersku liniju koja je na raspolaganju Dejanu Stankoviću.

– Lepo je vratiti se na dobro poznato mesto, povratak predstavlja čast i odgovornost. Za razliku od prošlog puta znam koja su očekivanja stručnog štaba i trudiću se da ih opravdam kao i lepe reči sportskog direktora danas.

Kako je rekao Mitar Mrkela, ne treba posebno predstavljati Milunovića koji ima status starosedeoaca iako je povratnik.

Vratile su mi se lepe emocije koje sam proživeo ovde. Imponuje mi povratak u koji su bili uključeni svi u klubu od Marka Marina, direktora Mitra Mrkele i Zvezdana Terzića, kao i šefa Dejana Stankovića. Bio sam na vezi sa saigračima iz Zvezde na nedeljnom nivou i srećan sam jer sam se vratio.

Nema sumnje da će, između ostalog, crveno-beli dobiti značajan adut kod defanzivnog i ofanzivnog skoka.

Skok igra mi jeste adut i često se šalim sa Kataijem da od mog odlaska samo on skače. Nadam se da će mi asistirati, voleo bih da se vrati moja efikasnost iz prvog mandata, ali je iz moje perspektive bitnije da ne primimo gol.

Za saigrače u odbrani ima samo reči hvale.

Imponuje mi što ću igrati sa takvim igračima kao što su Dragović i Eraković. Dragović je sjajan momak, a igračke kvalitete je pokazao i pre dolaska u Zvezdu. Kada je Eraković u pitanju, govorio sam da ima kvalitet i pre odlaska u Tursku i drago mi je da je igrački sazreo.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet