KošarkaOstale lige

,,Milutinov je primer profesionalnosti i visoke odgovornosti“

Zbog dobro poznate situacije u Ukrajini i suspenzije ruskih klubova iz evropskih takmičenja, mnogo košarkaša je napustilo Rusiju. Spekulisalo se da će među njima biti i srpski centar. On je ipak odlučio da poštuje ugovor sa CSKA, što je obradovalo predsednika kluba, Andreja Vatutina.

– Verujte mi, nismo se dodatno trudili oko njega. Uverili smo Nikolu da da ćemo rado da produžimo ugovor sa njim nakon završetka sadašnjeg. Milutinov je primer profesionalnosti i visoke odgovornosti. Možda je duboko u sebi imao neke nedoumice kad su nas skinuli sa liste učesnika Evrolige, ali odmah nas je uverio da namerava da poštuje postojeći ugovor. To za njega nije samo pitanje novca, već i mogućnosti da sa CSKA nešto osvoji.

U izjavi Gazeti, prvi čovek Armejaca veruje da će Milutinov na pravi način predvoditi aktuelni sastav.

– Uostalom, prva sezona u našem timu prekinuta mu je zbog povrede, a druga je donela poraz u finalu VTB lige uprkos njegovim sjajnim igrama. On je najbolji evropski centar i raduje nas što će i dalje igrati u crveno-plavim bojama. Sada imamo Žan-Šarla i Davidovca. Došlo je vreme da prestanemo da živimo u sećanjima na Španca Rodrigesa, Francuza De Koloa, Amerikance Higinsa, Klajburna i druga velika imena.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet