EvroligaKošarkaVESTI DANA

Mirotić je dao reč, čeka se potpis?!

Nikola Mirotić nalazi se na korak od Partizana, barem prema pisanju banjalučkog ATV – a, čija saznanja potvrđuju i crnogorski mediji.

Naime, kako prenosi pomenuti izvor, interesovanje Partizana za krilnog košarkaša datira dosta dugo, više nego što je iko od medija pretpostavio. Takođe, isti izvor doneo je ekskluzivne detalje o sastancima Mirotića sa predsednikom Ostojom Mijailovićem, trenerom Željkom Obradovićem i sportskim direktorom Zoranom Savićem.

Prema njihovim pisanjima, nakon par dana razgovora Mirotić je dao svoju reč i potpisao predugovor sa crno-belima. U tekstu se navodi da je njegova reč bila garant dogovora, te da sam raskid sa Barselonom otvara put ka konačnom potpisu. Vijesti pišu da s obzirom na Nikolin lik i delo ne treba sumnjati da ćemo Mirotića gledati u crno-belom, čak i pored pretnji.

Naime, kako su preneli španski mediji bliski Barseloni, krilni centar i njegova porodica trpe ozbiljne pretnje od suprotnog tabora, te je to dodatno otežalo celokupnu situaciju. Ipak, crnogorski sajt uverava da problema neće biti, podsećajući na to koliko u slučaju ovog košarkaša vrede reč i pružena ruka pomenutom trojcu iz Partizanove delegacije.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet