KošarkaOstale lige

Mitrović: Drago mi je što postoji ideja da se košarka vrati u Kotor

Sjajni trener koji je bez posla od trenutka kad se rastao s Monakom slobodno vreme iskoristio je da svojim znanjem pomogne gradu Kotoru u planovima.

– Opština Kotor ima ideju da objedini više školi košarke u jedan klub, koji će biti pod njenim pokroviteljstvom. Na poziv predsednika Opštine Vladimira Jokića, prihvatio sam da pomognem da se napravi sistem rada sa mlađim selekcijama. S obzirom na to u poslednjih 20-ak godina slobodno vreme provodim u Prčanju i Kotoru, rekao sam da ću biti tu da pomognem dok sam na odmoru između sezona ili u periodima kada nemam klub, kao sada.

U izjavi za Vijesti, Mitrović je osetio potrebu da razjasni svoju ulogu s obzirom na to da su pojedini mediji preneli da će biti trener.

– Biću na raspolaganju ljudima koji će raditi u klubu u pravljenju selekcije, tokom leta i kada ne radim ću im i pomagati. I kad budem imao posao, uvek mogu da im pomognem savetima. Drago mi je što postoji ideja da se košarka vrati u Kotor i pristao sam da volonterski, iz ljubavi prema ovom gradu, pomognem. Samo želim da se to razjasni, da ne bi bilo nedoumica.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet