FudbalSrbijaVESTI DANA

Mitrović: Hteli su da ubace rovca u reprezentaciju!

Napadač srpske reprezentacije i Al Hilala oporavlja se od povrede i sprema za završnicu sezone, potom i Evropsko prvenstvo. U međuvremenu je gostovao u podkastu Wish&Goal gde je govorio o odnosu javnosti prema fudbalskom nacionalnom timu poslednjih godina.

– Deluje mi da su ljudi verovali u tim jedino uoči Svetskog prvenstva u Kataru. Pobeda u Portugalu bila je ključ, sjajno smo igrali u kvalifikacijama. Odavno sam reprezentativac i u tom periodu uvek su nas osporavali, kao da su pojedinci jedva čekali da se nešto loše desi. Generalno, pričam za 90 odsto javnosti. Pokušavali su da naprave problem, iako ne postoji! A, nikad bolju reprezentaciju, što se tiče momaka i grupe, atmosfere, nismo imali. Hteli su da ubace rovca, između nas! Osećali smo to i da nije naša grupa bila toliko jaka, siguran sam da ni rezultati ne bi izgledali približno dobri.

Euforiju nakon plasmana na Svetskog prvenstva zamenila je apatija učešća i kvalifikacija za Evropsko. Aleksandar Mitrović smatra da su Orlovi u dva kvalifikaciona ciklusa ispunili ciljeve, te da se na kritike ne obazire previše.

– Ispunili smo sve ciljeve u prethodna tri ciklusa i to je velika stvar. Na stranu igre, način i rezultati, opravdali su ciljeve. Bolje smo igrali u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo, ali i sada smo otišli na mišiće… I da prođemo grupu, pričaće sigurno pojedinci da ne igramo dobro, da grupa nije jaka i slično. Uvek se traži neka falinka.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet