FudbalSrbija

Mitrović: Ne vidim razlog da se raspravlja o poverenju selektoru

Sjajni napadač u novogodišnjem intervjuu Sport Klubu pružio je podršku Draganu Stojkoviću i osuo paljbu po svima onima koji su uzeli učešća u dešavanjima oko Fudbalskog saveza Srbije pre svega.

– Ne vidim razlog da se raspravlja o poverenju čoveku, čije su nepune dve godine mandata ispunjeni vedrinom, odličnim rezultatima, povratkom vere u državni tim. Napravili smo mnogo dobrih stvari, predstavili superofanzivan fudbal, igrali na Mundijalu, domogli se „A“ divizije Lige nacija. Sport, fudbal pogotovo, traži kontinuitet. Sramota me, zato, da pričam o Piksijevom odlasku.

Za Mitrovića nema dileme, period u kome je Piksi selektor je isključivo uspeh, a tek ih očekuje.

– Navikli smo na usud optužbi i sukoba posle velikih takmičenja. Uzastopna učešća na Mundijalima nisu mala stvar, naprotiv. Pogledajte ko se nije ni dokopao Katara, a Srbija je igrala i četiri godine ranije, u Rusiji. Euforija može da bude dobra stvar, međutim, nama su potrebni trkači na duge pruge. Fudbal traži ponavljanje, kontinuitet, ne trpi stare zasluge. Naša generacija može mnogo da raste i zato podignutih glava gledamo napred…

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet