KošarkaSrbija

Mitrović: Nije lak zadatak, ali momci su svi silno motivisani

Pripremama reprezentacije pridružio se i krilni centar Crvene zvezde koji se posle dve utakmice pauze vratio na teren, a onda i odazvao pozivu.

Spremamo se. Meni je prvi trening, momci su se okupili u ponedeljak. Kratak period, ali znamo dobro koji su nam ciljevi, ambicije i kolika je važnost ove dve utakmice. Sa takvom željom i motivacijom smo se pojavili na okupljanju, sa željom da oba meča dobijemo.

Srbija nema pravo na poraz ali to ne sputava igrače.

Iskreno, ne razmišljamo na taj način. Idemo od utakmice, do utakmice. Pre toga imamo period od treninga, do treninga, da pokušamo da za ovo kratko vreme napravimo što bolju ekipu, ako je moguće. Svi mi dolazimo iz različitih sistema, klubova gde su zahtevi različiti. Nije lak zadatak, ali momci su svi silno motivisani. Kao i uvek kada se obuče dres Srbije, što dosta olakšava stvari.

Mitrović nije debitovao u zvaničnim utakmicama a u nacionalni tim se vratio posle sedam godina.

Kao da je prvi put. Dugo je vremena prošlo, da je praktično kao prvi put, iako sam među starijima i iskusnijima. Ovo je nova prilika da se debituje za reprezentaciju, što je velika satisfakcija i zadovoljstvo. Iskreno, nije mi čudno sve ovo, jer bilo klub ili reprezentacija imam stav da, svaki put kada izađem na parket dajem sve od sebe, bilo da je trening ili utakmica. Tako je bilo kroz celu karijeru, sada je nebitno da li imam 21 ili 29 godina, to se ne menja.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet