FudbalSrbija

Mitrović: Pobedu u Lisabonu, skovali smo na kafici…

U intervjuu Sport Klubu srpski napadač je bez pardona demantovao da je ljut što nije dobio Zlatnu loptu Fudbalskog saveza i osvrnuo na svoju saradnju sa dobitnikom iste, Dušanom Tadićem.

– Duća i zatvorenih očiju zna gde sam na terenu. Gol iz Lisabona nije slučajnost, naprotiv. Pobegao sam iza leđa portugalske odbrane, osamio se na drugoj stativu, Tadić nije ni morao da gleda stranu. Našao me u trenutku i sve ostalo spakovano je u istorijski sadržaj. Energija tima počiva na zdravoj igri, poštenom odnosu… Sve dođe na svoje!

Vratio se Mitrović ponovo na veliki reprezentativni uspeh.

– Slikovito i slobodnije interpretirano – pobedu u Lisabonu, skovali smo na kafici… Hemija između naših igara na terenu nije slučajnost, pričamo o fudbalu u svakom trenutku, diskutujemo, trudimo se da unapredimo svaki segment igre. Skovali smo milion ideja, taktika, gol o kojem pričamo, sa „La Luža“, možda je bio i najočigledniji primer da se u dušu poznajemo. Da čitaoci ne shvate pogrešno, ne odnosi se priča samo na Duću kapitena, već i na ostale reprezentativce, Kostića najpre… Kako je samo Vlahović „pregazio“ prve kvalifikacije, Pavlović se u poslednjoj liniji ponašao kao da iza sebe ima milion utakmica. Srbija danas mnogo vredi i snagu tek treba da pokaže. Katar, uostalom, nije daleko.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet