KošarkaSrbija

Mitrović: Veliko priznanje za mene, za prethodnu sezonu i ovih nekoliko meseci

Nije prvi put bio na terenu u dresu reprezentacije ali je sada bila prilika da odigra takmičarske mečeve u tom dresu, Zvezdin centar pomogao je da se dođe do bitnih pobeda nad Velikom Britanijom i Turskom.

Znači sve ovo, mnogo. Kada se osvrnem na neki prethodni period, osećam veliku satisfakciju. Veliko priznanje za mene, za prethodnu sezonu i ovih nekoliko meseci. Presrećan sam što sam među momcima, što sam mogao ponovo da zaigram sa nekima posle dugo vremena, da sa nekima po prvi put budem u istom timu.

Nada se Mitrović da će ovaj kvalifikacioni prozor svim reprezentativcima biti dodatna motivacija za nastavak klupske sezone.

Svaka nova stvar, poput ovih ‘prozora’ je veliki izazov za svakog od nas, jer moraš da se prilagodiš što pre određenim uslovima. Igraš, baviš se onim što najviše voliš, predstavljaš svoju zemlju i pred ovakvim navijačima prvi put… Imaš celu Srbiju na svojoj strani, što je zaista prelep osećaj i veliki podstrek za dalje. Nadam se da ćemo ovu atmosferu preneti i na igre u klubovima.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet