EvroligaKošarka

Mitrović: Vremena za preterano tugovanje nema

Poraz kada ste u Crvenoj zvezdi nikad nije prijatan ali iskusni krilni centar ovaj protiv Panatinaikosa nije doživeo tragično, već kao lekciju.

Uvek pada teško poraz, pogotovo u našoj hali u ovakvoj atmosferi. Imali smo veliku želju, a imali smo i priliku da rešimo meč u nekoliko navrata. U većem delu meča smo vodili, mogli su pred kraj neki šutevi da uđu, promašili smo i neka bacanja, a oni su s druge strane pogodili teške šuteve. Tako utakmica dođe na jednu loptu i prevagnulo je na njihovu stranu. Vremena za preterano tugovanje nema. Malo nam fali, još kao ekipa ne znamo da dobijamo uzbudljive završnice, ali učićemo. Svakako da bi nam ova pobeda mnogo značila, mislim da će svaka pobeda u oba takmičenja činiti ovaj tim većim, ali nadam se da će isto to činiti i porazi.

Nema Mitrović pravi odgovor na pitanje šta je presudilo.

Teško je sada naći koji detalj je presudio, ali šut nas nije služio – promašili smo nekoliko otvorenih šuteva za tri, kao i dosta penala, a ipak smo bili blizu pobede, što znači da je bilo i dobrih stvari. Gradićemo samopouzdanje treninzima i utakmicama, nadamo se da će ući kada bude potrebnije.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet