FudbalSrbijaVESTI DANA

Motika: Od malih nogu sam zvezdaš, i to je nešto što sam nasledio od oca

Supertalentovani fudbaler nije krio euforiju zbog dolaska u Zvezdu kojoj se obavezao na četvorogodišnju vernost.

– Imao sam nekoliko ponuda od klubova iz Evrope, ali kada je stigao poziv Crvene zvezde – nisam razmišljao i brzo sam se odlučio da dođem. Ovo je klub sa bogatom istorijom i toga sam izuzetno svestan. Još od malih nogu sam zvezdaš, i to je nešto što sam nasledio od oca, a fudbalskog uzora vidim u Draganu Stojkoviću Piksiju. Dolazim iz Bajerna koji je takođe veliki klub, ali stižem u Crvenu zvezdu. Klub koji je osvojio Ligu šampiona, koji stalno ide na trofeje i zahvalan sam na tome.

Mladog ofanzivca tek čeka upoznavanje sa stručnim štabom i novim saigračima.

– Mislim da svojim kvalitetom mogu da pomognem klubu da osvoji još mnogo trofeja. Tek me čeka upoznavanje sa ekipom i pravi razgovor sa Dejanom Stankovićem.

Po sopstvenim rečima, timu može da pomogne na nekoliko pozicija.

– Pre sam igrao „desetku“, a u poslednje vreme sam uglavnom bio na levom krilu, mada jednako dobro mogu da igram i na desnoj strani. Nije mi bitna pozicija, mogu da odgovorim svim zahtevima.

Još jednom se dotakao susreta sa Markom Marinom.

– On je veliko ime evropskog fudbala. Slučajno smo se sreli na aerodromu i upoznali. Razgovarali smo o Zvezdi i sve najbolje mi je govorio o klubu. Izuzetno mi je drago što i on veruje u mene i što je upoznat sa mojim kvalitetom.

Zajedno sa njim među crveno-bele je stigao njegov mlađi brat, Nikola, doduše on je došao nešto ranije.

– Uvek smo zajedno, pa smo tako i ovaj fudbalski korak načinili skupa. On je u omladincima već nekoliko nedelja, pričao mi je sve najlepše o klubu i o tome kako je prihvaćen. Naravno, rekao mi je da obavezno i ja moram da dođem.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet