FudbalSrbija

Mrkela: Želimo da pokažemo da idemo dalje, više, da želimo da nadmašimo ove rezultate

Posle nekolicine novajlija i povratnika prešla je Crvena zvezda na statuse starosedelaca, prvi među njima koji je produžio ugovor je Milan Borjan.

Velika moja želja i želja svih ljudi u klubu, kao i miliona naših navijača, jeste da Borjan potpiše novi ugovor. Ostavio je veliki trag, uz njega se vezuju najveći klupski rezultati poslednjih godina. Želimo da pokažemo da idemo dalje, više, da želimo da nadmašimo ove rezultate. Borjan zaslužuje da bude još četiri godine u klubu, ali i posle toga. On je jedan od simbola Crvene zvezde i biće u srcu navijača još godinama.

Sledeći na listi za pregovore oko novih ugovora su Gelor Kanga i Seku Sanogo.

U pregovorima smo sa Kangom i Sanogom, nadamo se da ćemo ih uspešno završiti. Dva veoma važna igrača za nas, dvojica igrača koji su doprineli uspesima Crvene zvezde. Verujem da ćemo se dogovoriti i da će oni uskoro potpisati dugogodišnje ugovore.

Prezadovoljan je Mrkela urađenim u prelaznom roku i uopšteno, kako klub funkcioniše.

Mi smo se trudili, ne samo u ovom prelaznom roku, da budemo sve jači i jači. Važno je da su svi nosioci igre pod dugogodišnjim ugovorima. Osetno smo jači, pojačali smo se na pozijama koje su bile malo slabije. Svima smo stavili do znanja da ispunjavamo svoje obaveze i date reči. Mi smo svake godine bili sve jači i jači, imali sve bolje rezultate. Mislim da će tako biti i u budućnosti.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet