FudbalSrbija

Mrkić: Ni neki moćniji timovi ne bi izdržali

Dve pobede koje su skinule pritisak sa ekipe pa ubedljiv poraz protiv Vojvodine i remi sa ekipom Mladost GAT nisu baš očekivani rezultati za niški Radnički.

Ja sam se, iskreno, baš pribojavao ovog meča. Imali smo ogromnu potrošnju energije u prethodnom periodu, a nedovoljno igrača da to iznesemo. Od kada sam ja došao, igrali smo u ritmu sreda-nedelja-petak-utorak-subota. Ni neki moćniji timovi ne bi izdržali, a da energetski ne popuste. To je glavni razlog zašto Radnički nije pružio ono na što smo navikli navijače i ja im se ovom prilikom izvinjavam. Očekivao sam više od nekih igrača koji su ušli sa klupe.

Ovo izdanje Mrkić otpisuje na umor ali ima i zamerke.

Imali smo tu jednu stopostotnu šansu preko Štulića na samom startu. Posle smo dali gol ni iz čega, maltene smo ga još slavili, kada smo primili gol. Ne mogu da shvatim pojedine moje igrače da toliko nema komunikacije u toj zadnjoj liniji. Drugo poluvreme je taktički dosta mudro odigrano od strane mog kolege Linte. Zatvorio je prilaze svom golu, oslonio se na tranziciju. Ovo je realan ishod meča. Umor i nedostatak svežine su nas sputali da pružimo više. Ali, i ovaj jedan bod dopisujemo, tako da to nije tragedija.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet