FudbalSrbija

Nađ: Sa dečijim vrtićem ne možeš mnogo toga da napraviš u Evropi

Novi trener Partizana Gordan Petrić je u svom stručnom štabu angažovao Alberta Nađa koji obavlja funkciju pomoćnog trenera. Nekadašnji reprezentativac Jugoslavije, potom i Srbije i Crne Gore je u intervjuu za „Sportski žurnal“ govorio o izazovima, tituli i Evropi.

“Partizan se ne odbija! Ljubav prema klubu je presudila da dođem. Nisam čovek koji beži od problema. Naravno, mnogo je lepše kad ih nema, ali na muci se poznaju junaci. Kad su mi pojedinci rekli ‘e, pa nije pravi trenutak’, odgovorio sam im da bi najbolje bilo da smo već osvojili titulu, da je poslednje kolo i da samo dođem i podignem pehar. Tada je sigurno najbolje, ali ne bežim od izazova. Moja emotivna povezanost sa klubom datira od malih nogu, tako da smo uvek tu za Partizan”

Nađ veruje da crno-beli mogu do titule i pored toga što su sezonu krenuli jako loše.

“Da ne verujem, ne bih prihvatio da dođem u Partizan. Crvena zvezda ima odličan tim, dobro je startova u prvenstvu, ali i u Evropi. Crveno-beli su favorit, ali mnogo puta oni ne pobeđuju, dok ne izađemo na teren pobednik ne može da se zna. Neće biti lako, naš večiti rival ima odličnu rotaciju,  dva podjednako dobra tima. Nikad nisam odustao dok se ne svira kraj. Dok postoji poslednji pedalj i milimetar šanse, verovaću.”

Govorio je i o potencijalnim pojačanjima.

“Za igrača možemo da kažemo da je pojačanje tek posle nekog određenog vremena, ako odigra kvalitetno u kontinuitetu polusezonu, tak tada može da ima taj status. Ne bih konkretno govorio na kojim mestima su nam potrebni igrači, na kojoj god poziciji igrali, dobrodošli su. Što veći broj kvalitetnih fudbalera imamo u timu, to nam je rad olakšan. Trenutno na klupi imamo dečake od 18, 19 godina, a sa dečijim vrtićem ne možeš mnogo toga da napraviš u Evropi”, izjavio je Nađ.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet