ATPTenis

Nadal: Imati podršku koju sam primio u poslednje tri nedelje će zauvek ostati u mom srcu

Rekorder po broju grend slemova emotivno je doživeo samu činjenicu da se vratio na teren a tek ovako veliki uspeh.

Ne znam šta da kažem. Za mene je sve ovo sjajno. Da budem iskren, jer pre mesec i po dana nisam znao ni da li ću moći da se vratim na tur i igram tenis ponovo. A danas sam ovde pred svima vama sa trofejem u ruci. Ne znate koliko znači biti ponovo ovde. Vi ste sjajni i hvala vam puno za svu ljubav i podršku.

Nadal je čestitao na prikazanom svom protivniku u finalu.

Znam da je ovo težak trenutak, Danile, ti si sjajan šampion. Bio sam nekoliko puta u situaciji da ostanem bez ovog trofeja. Neverovatan si i siguran sam da ćeš ga osvojiti još nekoliko puta, tako da želim da ti čestitam. Deliti teren sa tobom je čast, želim ti sve najbolje u budućnosti.

Usledile su zahvalnice.

Bez ikakve sumnje, ovo je jedan od emotivnijih perioda u mojoj karijeri. Imati podršku koju sam primio u poslednje tri nedelje će zauvek ostati u mom srcu. Ne mogu dovoljno da se zahvalim svim ljudima koji su ovde. Čitavom timu, porodici, onima koji nisu tu. Koliko je samo bilo teško u prethodnih godinu i po dana. U teškim momentima bili ste tu u svakom trenutku. Bez vas ništa od ovog ne bi bilo moguće i zato vam mnogo hvala za sve

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet