Klađenje

NAJVEĆI NEDELjNI POKER TURNIR SAMO ŠTO NIJE POČEO

Nije prošlo ni dve nedelje od prethodnog poker turnira, a AdmiralBet je spremio novi Main Event, najveći ove nedelje! Naime, u nedelju 21. aprila od 20 časova na AdmiralBet poker platformi održaće se Sunday Mega Main Event sa najvećim zagarantovanim fondom od svih nedeljnih poker turnira.

GTD za ovaj Main Event iznosi fenomenalnih 250.000 dinara, a buy-in je 2000+200 dinara. Kompanija AdmiralBet je ranije uspostavila saradnju sa našim poznatim profesionalnim poker igračem, Milanom Rakićem El Maestrom, sa namerom da svojim igračima ponudi najbolju online iskustvo igranja pokera na tržištu Srbije.

Pred toga, AdmiralBet svojim igračima nudi najveći početni rakeback, koji iznosi 30% i može narasti do sjajnih 50%, a od nedavno na keš stolovima više ne postoji opcija call-time. Dodati su i novi limiti, NL 15/30 i NL 20/40, dok je rake na stolovima na kojima igraju do tri igrača (short handed) smanjen sa 5% na 3,5%.

Takođe, danas se na sajtu AdmiralBeta završava poslednja etapa Fazi slot maratona, dok je treća faza nagradne igre Kladijator startovala juče. Do 20. maja svake nedelje će 10 igrača koji pogode najveću kvotu na dobitnom tiketu u ciklusu osvojiti VIP ulazinice za meč Srbija – Engleska, letovanje u Turskoj za 2 osobe, iPhone 15 pro, Sony Playstation 5, televizor Hissense od 55 inča, Apple Airpods slušalice ili 100 litara Carlsberg piva, a na kraju šestonedeljnog pohoda igraču koji pogodi najveću kvotu tokom trajanja promocije sleduje i kvad!

Navedena borba za 250.000 dinara GTD-a, kao i ostale promocije su dostupne svim igračima sa otvorenim korisničkim nalogom na sajtu AdmiralBet.rs. Za registraciju je potrebno izdvojiti svega nekoliko minuta i može se kompletirati na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Sve novoregistrovane igrače očekuje 3000 dinara Bonusa dobrodošlice, bez depozita, ali ni to nije sve!

Prve 3 uplate depozita nakon registracije svim novoregistrovanim igračima donose neverovatnih 500% bonusa do 300.000 dinara! Prva dopuna naloga igračima donosi 100% bonusa na depozit, druga 150%, dok pri trećoj uplati igrače očekuje fenomenalnih 250% bonusa! Svaki od predviđenih bonusa može biti isplaćen u vidu freebeta, bonusa za slot ili bonusa za virtuale, potrebno je samo uneti promo kodove BET, SLOT ili VIRTUAL, zavisno od izbora bonusa.

Prijavite se za najveći nedeljni poker turnir na vreme i učestvujte u borbi za 250.000 dinara!

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet