EvroligaKošarka

Nan: Videćemo da li ću ostati na duže staze

Sada i definitivno možemo da kažemo ko je najbolje pojačanje u konkurenciji evroligaša. Jedan od junaka Panatinaikosove evropske titule u razgovoru za BasketNews je objasnio kako je doživeo iskustvo fajnal fora.

– Ja jesam novajlija u Evroligi, ali ne i kao igrač. Bio sam već u ovakvom okruženju i osetio sam pritisak. Ali nije to pritisak. Treba ostati smiren i agresivan. To je upravo ono što sam ja uradio. U jednom trenutku sam počeo da vizualizujem trofej.

Iako je zaradio tri faula u prvoj četvrtini, Kendrik Nan je odigrao izuzetnu utakmicu, pojavio se kada je trebalo prelomiti meč, mada on sebe neće staviti u prvi plan, pohvalio je igrače koji nisu bili starteri, ali su dali veliki doprinos.

– Ono što je preokrenulo meč je naša klupa. Slukas, Kalaicakis i Vildoza su ušli i držali su nas u igri. Oni su izborili povratak. U jednom trenutku smo razgovarali i rekli smo: “Ovo je previše, moramo da ih zaustavimo malo”. Tako da, duboko smo kopali.

Da li zbog ovih reči treba da se zabrinu navijači Zelenih? Pred završnicu sezone potpisao je ugovor na dve godine, sa izlaznom klauzulom za NBA, podseća na to, međutim, kao da je ostavio prostor i da se drugačije završi sve.

– Gladan sam, želim više sigurno. Uživam u ovom momentu trenutno. Videćemo da li ću ostati na duže staze, videli ste da sam potpisao produženje ugovora.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet