FudbalSrbija

Nastasić: U fudbalu je sve moguće, ali će Partizan teško do titule

Nekadašnji fudbaler Partizana, Matija Nastasić je u razgovoru za “Informer“ istakao je da se u sadašnjem klubu odlično oseća, kao i u Španiji generalno.

“Majorka je prelepa, na ovo mesto sam se navikao, čini mi se, za nedelju dana. Pokušavam da se setim jedne stvari koja je loša i ne mogu. Ovde nema šta da vam smeta. Isto tako se navikla i moja porodica i mnogo nam je dobro. Trenutno ne razmišljam o promeni sredine. Imam sreću što je tu i Predrag Rajković. Družimo se porodično’‘, rekao je Nastasić.

Ipak, ono što mu je iz dosadašnje karijere ostalo najupečatljivije je nemački derbi Rura.

“Kada sam bio u Šalkeu, igrali smo protiv Dortmunda, a to je tzv. derbi Rura, jedno od najvećih rivalstava u Nemačkoj. Posle 25 minuta gubili smo 4:0 i tako je ostalo do poluvremena. Uspeli smo da se vratimo u nastavku i završeno je 4:4. To je jedna od najluđih utakmica koje ću se uvek sećati“

U Partizanu je prošao omladinsku školu, ali je požurio u Fiorentinu pre nego što je dobio priliku u prvom timu crno-belih. Ipak, prati dešavanja u srpskom fudbalu.

“U toku sam sa dešavanjima, ali zbog obaveza ne stižem da pogledam sve utakmice koje me interesuju. Vidim da moj Partizan puno zaostaje za Crvenom zvezdom. Znate kako, u fudbalu kažu da je sve moguće mada mi se čini da će mu biti teško da dođe do titule“, poručio je Nastasić.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet