FK Crvena zvezdaFK PartizanFudbalSrbijaVESTI DANA

,,Natho nema pravo da ono kaže, odraz nemoći“

Skoro kompletan deo javnosti naklonjen Partizanu pozdravio je izjavu Bibarsa Natha da je trebao da izvede ekipu sa terena u toku trećeg ovosezonskog duela sa Crvenom zvezdom. Ne i Darko Tešović, on je na televiziji Pink izrazio neslaganje sa tom izjavom.

– Moram da budem direktan i vrlo iskren. Natho nema pravo da to kaže. Niko nema pravo da to kaže. Ko je on, on je jedan igrač, kapiten Partizana, zašto bi on izveo ekipu sa terena, voleo bih baš da mi objasni zbog kog razloga. Strahovito je to jaka izjava, da je trebalo da izvede ekipu. To je ružan način prikazivanja… Možda čak i neke njegove nemoći.

Suđenje je ponovo glavna tema, grme iz Humske redom protiv Pavla Ilića, njihov bivši član je podsetio i na ranije kritike sa stadiona Rajko Mitić.

– Uvek će biti to da jedna strana drži svoju stranu, druga svoja. Ako se setite prošlog derbija, Milojević je vrlo ljutito pričao o suđenju. Zvezda nije bila zadovoljna suđenjem, sada ne možete da nađete izjavu Zvezde da je suđenje bilo loše ili dobro, dobrog nema. Sve je u kontekstu negativnog, sve nešto ne valja. Niko ne kaže kako je Severina dao lep gol, kakav je to udarac, da li je još neko u Evropi dao tako lep gol. Mi nemamo pravo da se poredimo sa Premijer ligom… Šta mi radimo, sudije bi trebalo da imaju svoj kriterijum, fudbal je muška igra.

Još jedna stavka oko koje se Tešović ne slaže je mišljenje dela javnosti da je Zvezda nadmoćniji tim od Partizana.

– Ne držim ničiju stranu, ali Zvezda nije pokazala nijednog trenutka da je toliko ispred Partizana. Druge utakmice su mnogo drugačije, ali kada počne derbi, tu Zvezda ni prošli derbi, koji je bio odličan, a ni ovaj, nije pokazala da je mnogo ispred Partizana. Igrački, individualno, ne bih se složio da ima igrače koji su čuda i koji su mnogo bolji od Partizanovih

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet