FudbalSrbijaVESTI DANA

Natho: Verujem rukovodstvu i treneru, vraćam se u punoj snazi

Problemi koji su ga pratili tokom prethodne polusezone su izgleda prošlost za izraelskog fudbalera.

Vraćam se u punoj snazi i nadam se da ćemo nastaviti u dobrom ritmu u kojem smo bili tokom jeseni. Potrebno je da dovršimo započeto, ali neće biti lako, sa svakim narednim korakom postaje teže jer su rivali sada motivisaniji da nas pobede. Međutim, verujem u naš tim i ukoliko budemo igrali našu igru i na našem nivou završićemo i drugi deo prvenstva na prvom mestu. To nam je cilj i verujem da ćemo ga ostvariti.

Natho je u razgovoru za Mozzart Sport istakao da mu je drago što se ekipa nije mnogo menjala a da veruje klupskim strukturama oko izbora pojačanja koja su stigla.

Srećan sam jer se tim nije previše menjao tokom zime. Kada stvari idu dobro smatram da ne treba bilo šta menjati, a ne sećam se kada je Partizan igrao ovako dobar fudbal i kada smo bili pet bodova ispred drugog tima na tabeli. Iz tog razloga smatram da moramo da budemo pametni i da ne pravimo velike promene. Naučio sam još kao dete – da kada stvari idu dobro, ne diraj ih, sve će se odvijati automatski. Ukoliko počneš da menjaš možeš da izazoveš i probleme. Ipak, Šćekić je otišao i bilo je potrebno da dovedemo zamene. Verujem rukovodstvu i treneru, oni odlučuju ko će doći i igrati. Nisam stigao da bolje upoznam Fejsu i Jevtovića, ali su igrači sa velikim iskustvom i bogatim karijerama te sam uveren da će nam pomoći u velikoj meri. Svaka pomoć da ostvarimo cilj nam je veoma dragocena.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet