FudbalSrbijaVESTI DANA

Navijači izgubili strpljenje – promene u Partizanu?

FK Partizan prolazi kroz veoma turbulentan period. Crno – beli su već dugo bez titule, a nakon tri kola zaostaju četiri boda za večitim rivalom. Ceh je prvi platio Ivica Iliev, ali mišljenje među navijačima jeste da su najodgovorniji ljudi još uvek tu. Tokom dana se pojavilo zvanično saopštenje „Grobara“, koji su pozvali sve navijače da se ujedine u cilju sklanjanja aktuelne uprave iz kluba. Saopštenje prenosimo u celosti.

„Usled loših rezultata koji su posledica katastrofalnog vođenja kluba, mi kao navijači pozivamo na konkretne i korenite promene i u FK, kao i u čitavom sportskom društvu! Tek poneki trofej u svim sportovima u poslednjih 10 godina, kasno dovođenje igrača, kao i igrača koji kvalitetom ne odgovaraju našem klubu, finansijsko posrnuće većine klubova JSD, enormno povećanje duga FK , hipoteka na Zemunelo i stadion… Ovo su samo neke od stvari koje su dovele do nezadovoljstva svih nas kojima je crno – bela boja u srcu.

Zato Jug, kao matična tribina svih Grobara, poziva na jedinstvo svih koji zaista vole ovaj klub! Predugo nas je nejedinstvo činilo ranjivima i vreme je da se osvestimo i pozovemo na ujedinjenje i navijača kao i svih klubova JSD Partizanč. Predlažemo hitne izbore u FK i JSD Partizan, i kreiranje uprave koju će činiti ugledni partizanovci, legende kluba i neukaljani pojedinci koji ovom klubu zaista žele sve najbolje, i kojima Partizan neće biti prečica do profita. Samo takva uprava imaće bezrezervnu podršku i Juga i čitavog stadiona.

Još jednom pozivamo sve Grobare da nam se pridružeu ovoj borbi! Od priče i sedenja kod kuće Partizan nema ništa. Pirtisak i promene se prave isključivo na stadionu. Zato hoćemo jedinstvo svih tribina kako bismo imali potrebnu snagu da ovo izguramo do kraja. Pozivamo i sve bivše igrače i legende kluba svih sekcija JSD da nas podrže, i da nam se priduže, jer je to u najboljem interesu Partizana! Nemamo više šta da čekamo, hoćemo promene – odmah!“

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet