FudbalOstale lige

Navijači Malema žele da Milojević napusti klub, ali on ostaje

Nakon što je Malme eliminisan iz druge runde kvalifikacija za Ligu šampiona nakon što su dva puta poraženi od litvanskog Žalgirisa, navijači su pokazali nezadovoljstvo.

Ekipu predvodi srpski stručnjak Miloš Milojević, a navijači su tražili od njega da napusti klub nakon ispadanja, pa se sa tribina čulo „Miloše, napolje“, Milojević je nakon utakmice izjavio da razume bes navijača, ali da nije doprlo do njega.

„Razumem njihovu frustraciju, ali ih nisam čuo. Nisam srećan, ali imaju pravo da viču šta hoće. Bili su uz tim 90 minuta i bolji nego što smo mi na terenu. Imaju pravo, platili su karte, ali pitanje ostanka nije za mene, nego za upravu“, rekao je Milojević.

Potom se oglasio i predsednik kluba Anders Polson i stao u njegovu odbranu.

„Nije da smo na 60, 70 ili 80 odsto poverenja. Ili ga imate ili nemate, sve dok je Milojević naš trener imamo poverenje. Razočarani smo, hteli smo da igramo Ligu šampiona kao prošle sezone, ali nismo uspeli i to je veliki finansijski gubitak. Mašina se na momenat zaglavila, imali smo tri poraza zaredom, ali ćemo uspeti da se izlečimo“, izjavio je Polson.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet