ABAEvrokupKošarkaVESTI DANA

Navijači sprečili povratak Radonjića?

Bruji tamošnja košarkaška čaršija.

Pomalo konfuzno leto kada je u pitanju Budućnost. Čekali su čelnici crnogorskog šampiona povratnu informaciju od gradskih vlasti ne bi li mogli da planiraju budžet za narednu sezonu. Iste su u međuvremenu stigle, Podgoricom se pronose glasovi da će Plavi imati budžet koji obećava ozbiljniju ulogu u Evrokupu i barem pokušaj da se bude konkurentniji Partizanu i Crvenoj zvezdi u AdmiralBet ABA ligi.

O takvim najavama posvedočio je i pokušaj da se na klupu vrati Dejan Radonjić, izgleda neuspešan. Čovek koji je šest godina nosio dres Budućnosti a osam godina sedeo na njihovoj klupi bio je spreman da se vrati u Podgoricu i pokuša da povede novi projekat, međutim… Postojala je dobra volja uprave, Radonjićeva takođe, naši izvori iz Podgorice čak navode da je sve išlo ka realizaciji, da bi se u sve umešali navijači.

U glavnim gradu Crne Gore osvanuli su grafiti izričito protiv Radonjićevog povratka na klupu. Najvatrenije pristalice Budućnosti, Varvari, poručili su uz uvrede da on neće moći da se vrati, slike grafita obišle su crnogorske medije, mnogi simpatizeri su se pridružili negodovanju – razlog je period koji je ovaj trener proveo u Crvenoj zvezdi. Izvori našeg portala, bliski dešavanjima u Podgorici, navode da je u ovom trenutku izgleda posao propao, da su ovakve reakcije naterale Radonjića da se predomisli, videćemo da li i uprava Budućnosti odustaje…

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet