ATPTenis

,,Ne mora Đoković ništa, zna šta da radi“

Posle ranog ispadanja sa turnira u Indijan Velsu mnogi su kritikovali Novaka Đokovića da je više vremena posvetio marketing nego treningu, ne i Endi Rodik.

– Bio je na NBA meču, menjao je dres i reket sa Stefom Karijem. Uradio je mnogo PR programa tokom te nedelje u Indijan Velsu. I svi kažu, ‘trebalo bi da se koncentriše’. Ne mora on ništa. Zna šta bi trebalo da radi, da bi sebe doveo u poziciju, on je u svojoj ‘eri legata’. To ne znači da ne može da nastavi da dominira, zar ne? Zna šta da radi, poraz će ga oneraspoložiti, ali da, tu je i porodica koja uzima primat, on ima 36 godina.

Neko ko je kao rival često umeo da kritikuje kao dugogodišnji rival, sada staje u odbranu srpskog asa od, za njega, nepotrebnih kritika.

On je manijak, od početka do kraja, takav je 20 godina, na dobar način. Mislim to u vrlo pohvalnom smislu. Nolefams, molim vas da ne idete na Tviter da me razbijete. Svako ko kaže da posle takvog poraza nije trebalo da ide na meč Voriorsa i druži se sa drugima koji su među najboljim svih vremena, zvuči glupo. To je glupo, jer znate, on je odrastao. Ako želi da radi nešto, on zna šta bi trebalo to da bude.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet