ATPTenis

,,Ne prave se takvi potezi u martu i aprilu“

Dani odmiču ali se ne stišavaju reakcije na razlaz Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića, Endi Rodik nije bio krio da je šokiran, čak je izneo i neku svoju teoriju.

– Bio sam iznenađen. Ne prave se takvi potezi u martu i aprilu. Mora da je bilo iznenađenje za obojicu. Mora da je bilo nešto što je uticalo da se to uradi usred sezone. Đoković je promenio skoro ceo tim, menadžment, sada je otišao i Ivanišević. Radoznao sam da vidim šta će biti naredni potez.

Srpski as ne daje povode za spekulacije na ovu temu, pa opet, njegov dugogodišnji rival veruje da će se vratiti nekom od ranijih trenera.

– Čini se da nekako uvek završi sa Marjanom Vajdom kada se ovako nešto desi. Već je bilo nekoliko puta. Ovo je čista spekulacija. Ne znam ništa o tome, ali me ne bi šokiralo da vidim opet Bekera u razgovorima o tome. Jedna stvar oko toga je da Novak može da uzme u obzir mišljenja od izvesnog broja ljudi na ovoj planeti, zato je pokušao sa Bekerom, Ivaniševićem. Ljudima koji poznaju te situacije. Radoznao sam da vidim šta dolazi. Mislim da će to biti neko kog poznaje. Teško m je da zamislim da neko u 37. godini kreće po sasvim novom scenariju. Kao što prolazi kroz kritičan proces, mora da poznaje nekoga.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet