ABAEvroligaKošarkaVESTI DANA

Nedović: Nerealan osećaj je biti ponovo u Zvezdi

Nakon neuspešnog nastupa naše selekcije na Evrobasketu, Nemanja Nedović se priključio treninzima Crvene zvezde.

Nedović se povredio tokom Evrobasketa, nakon čega je odmah otišao u Madrid na terapije usred EP i oduševio sve željom da se vrati i pomogne.

„Da nisam otišao, izludeo bih u Pragu. Da sedim po hotelu i idem u Berlin bezveze… Ovako sam se odmah setio tog tretmana. Rečeno mi je da bih mogao da igram polufinale, da sam hteo da forsiram. Nažalost… Ali dobro, idemo dalje“, rekao je Nedović.

Kako kaže, biće spreman već od prvog kola.

„Odradio sam svoj plan oporavka dok je ekipa bila u Turskoj. Lagano ću da se uvodim u rad. Mogao sam ja i ranije da počnem, ali nije bilo potrebe za žurbom. Ne treba meni puno, ja sam već bio u trenažnom procesu sa reprezentacijom. Ako mogu da kažem, biću top za prvo kolo“, rekao je Nedović novinarima.

Kakav je osećaj ponovo biti u Zvezdi?

„Nerealno je. Sada kada sam prilazio, vratila su se sećanja. I dalje nisam svestan da sam tu. Kada prvi put istrčao pred navijače i budem odigrao prve minute, verovatno ću postati svestan. Ja kao da još čekam trenutak kada ću otići u inostranstvo. Nerealno je, ali naviknuću se“.

Ima li umora?

„Više psihičkog i emotivnog, nego fizičkog. Sve što se dešavalo na Evropskom prvenstvu nas je emotivno ispraznilo. Bio sam deo ekipe 2015. kada smo protiv Litvanije ostali bez finala, ali sada je bilo gore i vidim po drugim igračima da nas je sve pogodilo i da su svi psihički bili ispražnjeni posle ovog prvenstva“. – poručio je Nedović.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet