EngleskaFudbalTransferi

Nema nedodirljivih na Stamford bridžu, iznenađujuće dobre vesti za Njukasl?

U najmanju ruku čudna situacija.

Uprkos određenim komplikacijama oko finansijskog fer-pleja koje su diktirale prelazni rok, Njukasl je u odličnoj poziciji. Ako se po jutru dan poznaje, starosedeoci su još više napredovali između dve sezone, Sandro Tonali i Harvi Barns se savršeno uklopili, očekuje se da će vremenom to biti slučaj i sa Tinom Livramentom. Delovalo je da su crno-beli završili sa aktivnostima za ovaj prelazni rok, pokazalo se da to nije slučaj.

Rado bi Edi Hau da ojača levu stranu svoje odbrane. Prenosili smo već da su na listi Njukasla dva igrača za koje se veruje da će do kraja prelaznog roka napustiti londonske klubove. Kiran Tirni je stara meta, mogao bi Njukasl da proba da iskoristi to što su se pregovori između Arsenala i Real Sosijedada otegli. Mark Kukurelja nije baš u dobro situaciji na Stamford bridžu, Čelsi je otvoren za pregovore, ipak, oni bi mogli da se otvore pre po pitanju drugog igrača.

Kada je Dejli Mejl plasirao informaciju da je najveća želja Njukasla za levi bok Luis Hol, javnost je odmahnula glavom. Ovaj tinejdžer je smatran nedodirljivim u Čelsijevom projektu, viđen kao budući oslonac kluba. Ono što je razmatrano je da bude poslat na jednogodišnju pozajmicu Kristal Palasu, to je utihnulo, vrlo moguće i propalo, dve uprave su u sukobu zbog Majkla Olisea, smatraju na Selhurst parku da se Čelsi poneo nekorektno i čak su ih i prijavili, zbog čega je skoro dogovorena pozajmica za sada gurnuta u stranu.

Da ima dima, bilo je jasno iz jučerašnjeg upisa Fabricija Romana gde je potvrdio interesovanje Njukasla za Hola, dodavši utisak da je taj posao teško izvodljiv. Sada, ostrvski Telegraf koji se kotira kao ozbiljan izvor, javlja da je i Hol na prodaju za 30 miliona funti. Ide i korak dalje, dodaje kako je Čelsi spreman da izađe u susret Njukaslu i dogovori pozajmicu koja bi im omogućila da mladog levog beka otkupe narednog leta kada će im situacija oko finansijskog fer-pleja dati više prostora za manevar. Američki maniri poslovanja su izgleda potpuno zaživeli na Stamford bridžu, za pravu ponudu nema nedodirljivih…

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet