FudbalNemačkaTransferiVESTI DANA

Nema odmora, Nagelsman i Salihamidžić već sada planiraju da zatresu tržište naredne godine!

Dva imena na vrhu liste želja.

Lepa atmosfera vlada unutar redova nemačkog šampiona, Bajern je odradio odličan posao na tržištu, ekipa je u prve dve utakmice pod komandom Julijana Nagelsmana je odlično strtovala i ako se po jutru dan poznaje odlazak Roberta Levandovskog biće brzo zaboravljen. Sadio Mane je u startu pokazao da će biti ogromno pojačanje, Matijas de Liht će vrlo brzo zauzeti svoje mesto u srcu odbrane. Rajan Gravenberh, Nuser Mazraui a pogotovo Matis Tel biće polako uvođeni u ritam.

Za sada se ne očekuje da bude još dolazaka do kraja avgusta sem ako se ne otvori mogućnost koja se ne propušta. Realnije zvuči da se Konrad Lajmer preseli u Minhen tokom zime ili narednog leta, dok se priča oko Borne Sose ohladila. Ipak, odmora za sportski sektor nema, Nagelsman je odredio ciljeve za naredni period i sada je na upravi i Hasanu Salihamidžiću da pripreme teren za zimski ili naredni letnji prelazni rok.

Nije tajna da svi u klubu cene Harija Kejna, čak su i javno istakli nameru da žele da ga dovedu ukoliko se stvore uslovi za to. Ovog leta, verovatno i tokom zime, sjajni napadač je nedodirljiv, narednog je već druga priča. Totenhem pokušava da predupredi situaciju, nudi mu novi ugovor umesto aktuelnog koji ističe u leto 2024. Kejn je u ovom trenutku izuzetno zadovoljan ali ne žuri sa produžetkom ugovora, želi da vidi u kom će pravcu ambicije kluba ići na duže staze. Kristijan Falk nam donosi informaciju da su inicijalni kontakti već uspostavljeni, te da je njegov brat i zastupnik, obavešten o nameri Bajerna da razgovara na ovu temu u skorijoj budućnosti. Urednik Bilda takođe navodi da Čelsi prati situaciju ali da bi Totenhem, ukoliko do prodaje bude moralo da dođe, a učiniće sve da se to ne desi, radije prodao svog najboljeg igrača Bajernu.

Rasplet oko Kejna, sudbina Liroja Sanea i brzina kojom će se prilagoditi obavezama na ovom nivou mladi Tel, faktori su koji će odlučiti o tome da li će na vrh liste želja iskočiti Kristofer Nkunku. I on je zacementiran ovog leta, dok je navodno Lajpcig raspoložen da razgovara o transferu narednog kada će biti neophodno da se otvori prostor za novi projekat u vidu Bendžamina Šeška koji će ih pojačati po završetku ove sezone, piše pomenuti Falk. Zbog toga Bajern blagovremeno prati situaciju s obzirom na to da je Nkunku, očekivano, interesantan svim najjačim klubovima Evrope.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet