FK PartizanFudbalSrbija

Nikolić: Ne znam ko namešta, nek mi se javi ko namešta

Ova ekipa Partizana uspela je ono što drugima u prethodne tri sezone nije polazilo za rukom, da u prvenstvu savlada Crvenu zvezdu, a izgleda da su motiv više bile izjave pojedinih fudbalera iz redova rivala.

Mi smo donekle između nas i očekivali da ćemo da pobedimo, mislim, verovali smo. Možda je i njihov igrač zaslužan za to, pošto je ružno izjavio da će da nas pobede 4:0. Možda oni misle da su kvalitetniji, kao što ja verujem da smo mi kvalitetniji. Imam pravo da mislim i da se nadam, ako se sećate to sam rekao i u junu, da se nadam. Ali nikad ne bih ponižavao i omalovažovao drugu ekipu. To je za mene ružno. Zvezda čak i da je 16. na tabeli ja to ne bih rekao.

Iako crno-beli nisu imali podršku najvatrenijih pristalica sa južne tribine, uspeli su da stvore atmosferu prednosti domaćeg terena.

Falila je ta podrška. Poštujem svačiji stav, moram da poštujem i njihov. Ali najviše bih voleo da, ako je to moguće, sa upravom pronađu zajednički jezik, da dođu da nam budu vetar u leđa, jer smo najbolja ekipa na gostovanjima, čini mi se, baš zbog toga što vrše pritisak na protivničke igrače i sudije. To je sve normalno. Ne kaže se za džabe da su navijači naš 12. igrač.

Prokomentarisao je Nemanja Nikolić i neke spekulacije koje su postale folklor srpskog fudbala i menjaju se od slučaja do slučaja.

Mi kad smo odigrali prvu utakmicu protiv Topole, 3:3, svi su pričali da je namešteno da Zvezda osvoji. Sad kad smo mi prvi verovatno će da pričaju da je namešteno da mi osvojimo. Ne znam ko namešta, nek mi se javi ko namešta. Na nama je da se borimo, a da li ćemo da ostanemo prvi to ćemo da vidimo. Svi hoće da pobede, svi gube, i veći igrači i veći timovi, evo i Siti je je izgubio. Normalno je da se gubi.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet